Contact Info

Image
Image
Despre Noi

Ingineri in constructii

Theta Construction este o companie de construcții civile si industrial e cu o reputație excelentă la nivel internațional.
Misiunea noastră este de a construi un viitor mai bun pentru clienții noștri, colaboratorii și partenerii noștri, precum și pentru mediul înconjurător.

10+

Ani de

Experiența

Constructii civile si industriale

Cu o echipă dedicată de profesioniști experimentați, ne mândrim cu realizarea unor proiecte remarcabile și oferirea unor soluții inovatoare în domeniul construcțiilor. Ne dedicăm în permanență dezvoltării și îmbunătățirii metodelor noastre de lucru, adoptând cele mai recente tehnologii și materiale de construcție pentru a asigura rezultate de calitate superioară.
Ne concentrăm pe colaborarea strânsă cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor specifice și a proiecta soluții personalizate care să îndeplinească și să depășească așteptările.

+

Transformăm ideile în realitate cu pasiune.

Theta Construction: Echipa ta de profesioniști care oferă soluții complexe și complete în domeniul construcțiilor, reunind inginerie de calitate și viziune arhitecturală pentru a transforma visele în realitate.

+

Service

Servicii

Ce facem

Proiectare și planificare

Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a defini obiectivele și așteptările proiectului, echipa noastră de ingineri și arhitecți dezvoltă planuri detaliate conform dorintelor tale.

Construcție și execuție

Echipa noastră monitorizează calitatea materialelor și a muncii, respectă standardele de siguranță și se asigură că proiectul este realizat în conformitate cu termenele și bugetul stabilit.

Predare și post-construcție

La finalizarea lucrărilor, ne ocupăm de toate aspectele legate de predarea proiectului către client. Acest lucru include inspecții finale, remedierea eventualelor deficiențe și furnizarea de asistență în ceea ce privește întreținerea și managementul clădirii.