Contact Info

Conferința Internațională de Inovare în Construcții INNOCONSTRUCT 2024

Pe 29-30 mai, lumea construcțiilor se reunește la Conferința Internațională de Inovare în Construcții INNOCONSTRUCT 2024. Evenimentul, care se va desfășura la București, promite să aducă laolaltă lideri din industrie, experți și inovatori pentru a discuta despre cele mai recente tehnologii și tendințe care transformă sectorul construcțiilor.

Despre INNOCONSTRUCT 2024

INNOCONSTRUCT este un eveniment de referință în industria construcțiilor, axat pe promovarea inovațiilor tehnologice și a soluțiilor sustenabile. Conferința include sesiuni de prezentare, workshop-uri și discuții panel, acoperind subiecte de la inteligența artificială și BIM (Building Information Modeling) până la materiale de construcție ecologice și eficiența energetică.

Subiecte cheie la conferință

 1. Tehnologii avansate în construcții
  • Discursuri și prezentări despre utilizarea dronelor, imprimării 3D și realității augmentate în procesele de construcție.
  • Studii de caz despre implementarea BIM și avantajele sale pentru managementul proiectelor.
 2. Sustenabilitate și construcții verzi
  • Workshop-uri despre materiale de construcție ecologice și practici de construcție durabile.
  • Prezentări despre certificările verzi și cum pot acestea să aducă beneficii economice și de mediu.
 3. Managementul și siguranța în construcții
  • Discuții panel despre importanța siguranței pe șantier și cum inovațiile tehnologice pot îmbunătăți condițiile de muncă.
  • Strategii pentru îmbunătățirea managementului proiectelor și optimizarea resurselor.

Beneficiile participării la INNOCONSTRUCT

Pentru participantii la INNOCONSTRUCT reprezintă o oportunitate de a ne alinia cu cele mai recente tendințe și de a adopta soluții inovatoare care să ajute in livrarea de proiecte de înaltă calitate. Evenimentul  permite, de asemenea, conectarea cu alți profesioniști și să explorăm posibilități de colaborare care pot aduce beneficii ambelor părți.

Concluzie

INNOCONSTRUCT 2024 promite să fie un eveniment de neratat pentru oricine este implicat în industria construcțiilor. Cu o agendă bogată și participanți de renume, conferința este locul ideal pentru a descoperi cele mai recente inovații și pentru a învăța de la cei mai buni din domeniu.