Contact Info

nZEB goes Passive 2023: Un Pas Spre Sustenabilitate în Inima Transilvaniei

În inima vibrantă a Transilvaniei, Cluj-Napoca găzduiește între 10 și 12 noiembrie 2023, un eveniment emblematic pentru toți entuziaștii sustenabilității și inovației în construcții: „nZEB goes Passive”. Într-o eră unde eficiența energetică nu mai este doar un ideal, ci o necesitate, acest târg aduce în prim-plan cele mai noi tehnologii și soluții pentru case pasive și standardele nZEB (Nearly Zero Energy Buildings).

Conferințele vor fi susținute de pionieri în domeniul construcțiilor sustenabile și vor oferi oportunități de networking, ateliere interactive și sesiuni de Q&A. În timpul acestor trei zile, participanții vor putea experimenta ultimele inovații, de la materiale de izolație revoluționare, până la sisteme inteligente de gestiune a energiei.

Organizatorii evenimentului pun accent pe aplicabilitatea în lumea reală a teoriilor discutate, astfel încât vizitatorii să poată pleca nu doar cu informații, ci și cu soluții concrete pentru proiectele lor. Pe lângă aspectele tehnice, „nZEB goes Passive” va aborda și importanța designului arhitectural în crearea de locuințe care să corespundă nu doar normelor de eficiență energetică, dar și esteticii contemporane.

Nu în ultimul rând, târgul va fi o platformă de lansare pentru start-up-uri locale care inovează în domeniul tehnologiilor verzi, dând o șansă vocilor noi să fie auzite și ideilor fresh să fie văzute.

Târgul „nZEB goes Passive” nu este doar o expoziție, ci un apel la acțiune pentru un viitor mai verde și mai eficient din punct de vedere energetic, un pas înainte în direcția sustenabilității. Vă așteptăm în Cluj-Napoca pentru a descoperi și a contribui la acest viitor promițător.