Contact Info

Quartier Azuga

Theta Construction, cu un portofoliu impresionant în realizarea de proiecte complexe de construcții, este mândră să anunțe începerea lucrărilor la Quartier Azuga, un cartier rezidențial de excepție, subliniind un contract valoros de 1.65 milioane de euro pentru realizarea unei structuri de 19,700 metri pătrați.

First Estate Pipera

Theta Construction se mândrește cu începerea unui proiect extraordinar în inima Bucureștiului, contribuind la dezvoltarea urbană prin realizarea unor construcții rezidențiale de excepție pentru First Estate Pipera. Această inițiativă ambițioasă a demarat prin turnarea unei fundații solide, simbol al durabilității și al angajamentului nostru pentru calitate.

Hotelul Northgate și clădirea de birouri

Theta Construction a avut privilegiul de a lucra la un proiect remarcabil, Hotelul Northgate și clădirea de birouri, situat în inima orașului Dusseldorf. Proiectul a fost o colaborare cu clientul nostru, Peker GmbH, și a avut ca scop crearea unui spațiu modern, funcțional și estetic plăcut pentru oaspeții hotelului și pentru angajații care lucrează în clădirea de birouri.

Proiectul a avut o valoare de 1,25 milioane de euro și a fost executat în perioada 2021-2022, ocupând o suprafață brută de 25.500 mp. Theta Construction a fost responsabilă pentru performanța salarială a amenajărilor interioare, precum și pentru o serie de alte lucrări specifice, care au contribuit la realizarea acestui proiect de succes.

Printre lucrările efectuate de Theta Construction se numără:

Montarea și finisarea pereților de gips-carton
Impermeabilizarea acoperișului și instalarea acoperișului verde
Realizarea șapei pentru pardoseli
Vopsirea interioară și exterioară
Amenajarea facilităților exterioare și a spațiilor verzi
Lucrări de pardoseala

În urma finalizării proiectului, Hotelul Northgate și clădirea de birouri reprezintă un exemplu perfect al capacităților și expertizei Theta Construction în domeniul construcțiilor. Acest proiect a demonstrat angajamentul nostru față de inovație, calitate și eficiență, care stau la baza tuturor proiectelor pe care le întreprindem. Suntem mândri să ne numărăm printre partenerii de încredere ai Peker GmbH și să contribuim la dezvoltarea urbană și arhitecturală a orașului Dusseldorf.

Centrul de date FRA 21

Theta Construction a avut onoarea de a participa la un proiect de anvergură, Centrul de date FRA 21, situat în Frankfurt pe Main. Acest proiect a fost dezvoltat în colaborare cu Centre de date Vantage și contractantul principal, Winthrop Technologies, pentru a crea o infrastructură modernă și eficientă în domeniul tehnologiei informației.

Cartierul Erft

Theta Construction a fost implicată în dezvoltarea unui proiect deosebit, cartierul Erft, situat în Grevenbroich. Acest proiect rezidențial, în parteneriat cu clientul nostru, Peker GmbH, a avut ca scop crearea unui cartier locativ modern și confortabil pentru locuitorii săi.