Contact Info

Hotelul Northgate și clădirea de birouri

  • Client: Peker GmbH
  • Valoare: 1,25 milioane de euro
  • Categorie: 🚧 Finisaje
  • Data: 24th June 2022
  • Status: Complet

Hotelul Northgate și clădirea de birouri

θ

Theta Construction a avut privilegiul de a lucra la un proiect remarcabil, Hotelul Northgate și clădirea de birouri, situat în inima orașului Dusseldorf. Proiectul a fost o colaborare cu clientul nostru, Peker GmbH, și a avut ca scop crearea unui spațiu modern, funcțional și estetic plăcut pentru oaspeții hotelului și pentru angajații care lucrează în clădirea de birouri.

Proiectul a avut o valoare de 1,25 milioane de euro și a fost executat în perioada 2021-2022, ocupând o suprafață brută de 25.500 mp. Theta Construction a fost responsabilă pentru performanța salarială a amenajărilor interioare, precum și pentru o serie de alte lucrări specifice, care au contribuit la realizarea acestui proiect de succes.

Printre lucrările efectuate de Theta Construction se numără:

Montarea și finisarea pereților de gips-carton
Impermeabilizarea acoperișului și instalarea acoperișului verde
Realizarea șapei pentru pardoseli
Vopsirea interioară și exterioară
Amenajarea facilităților exterioare și a spațiilor verzi
Lucrări de pardoseala

În urma finalizării proiectului, Hotelul Northgate și clădirea de birouri reprezintă un exemplu perfect al capacităților și expertizei Theta Construction în domeniul construcțiilor. Acest proiect a demonstrat angajamentul nostru față de inovație, calitate și eficiență, care stau la baza tuturor proiectelor pe care le întreprindem. Suntem mândri să ne numărăm printre partenerii de încredere ai Peker GmbH și să contribuim la dezvoltarea urbană și arhitecturală a orașului Dusseldorf.

img
img
img
img
img
img
img
img