Contact Info

Medgidia Wind Farm

  • Client: Porr Construct SRL
  • Categorie: Construcții
  • Valoare: 365K €
  • Data: 03/2024 - 06/2024
  • Tip proiect: Lucrări de structură

Medgidia Wind Farm

θ

Theta Construction are onoarea de a anunta colaborarea cu firma Romcim SA privind implementarea proiectului Megidia Wind Farm, un proiect ambitios ce se va desfasura in Constanta, Romania.

In indeplinirea rolului nostru ca parte a echipei, ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste lucrarile de structura, o componenta esentiala al acestui proiect ce are la baza energia regenerabila.

Cu o valoare contractuala evaluat la 365.000 de Euro, acest proiect are ca data de inceput luna Martie 2024 si urmeaza sa se incheie pana in luna Iunie 2024- vor fi 3 luni cu o activitate intensa de munca. Colaborarea cu PorrConstruct Srl si Romcim SA, scoate in evidenta competenta Theta Construction in gestionarea proiectelor complexe, jucand astfel un rol major in privinta cresterii eficientei energetice si in promovarea sustenabilitatii.
Angajamentul companiei Theta Construction in tot ceea ce tine de inovatie si calitate, este esential pentru succesul acestui proiect, care nu doar ca va aduce un impuls economic local, dar va contribui si la obiectivele de mediu pe o scala mai mare, atat la nivel regional cat si, de ce nu, la nivel national.

img
img