Contact Info

Constructii

Finisaje interioare si exterioare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus

Theta Construction oferă o gamă completă de servicii de finisaje interioare și exterioare, pentru a asigura că fiecare proiect pe care îl finalizăm reflectă cerințele estetice și funcționale ale clientului. Avem o echipă de profesioniști calificați care pot executa o gamă largă de lucrări de finisaj, incluzând, dar nelimitându-se la:

Finisaje Interioare:

Tencuieli: Aplicăm diverse tipuri de tencuieli, atât pentru pregătirea pereților pentru vopsire, cât și pentru obținerea unui aspect final.

Vopsire și Tapetare: Oferim o gamă largă de servicii de vopsire și tapetare, pentru a satisface orice preferință de design interior.

Montare Gips-Carton: Realizăm lucrări de montare gips-carton pentru pereți și plafoane, asigurând o izolare acustică și termică eficientă.

Instalare Pardoseli: De la parchet și mochetă, la gresie și marmură, echipa noastră poate instala o varietate de pardoseli.

Montare Uși și Ferestre: Asigurăm montarea corectă și sigură a ușilor și ferestrelor interioare.

Finisaje Exterioare:

Schele pe proiect de construcție de blocuri, vedere aeriană

Fațade: Oferim soluții pentru fațade, inclusiv tencuieli decorative, vopsire, placări cu piatră naturală sau material compozit.

Acoperișuri: Realizăm acoperișuri cu țiglă ceramică sau metalică, tablă fălțuită, membrană bituminoasă, etc.

Terasamente și Alei: Asigurăm amenajarea exterioară a construcțiilor cu diverse tipuri de terasamente, alei pietonale și auto, trotuare, etc.

Lucrări de Izolare: Oferim soluții pentru izolarea termică și hidroizolarea construcțiilor.

Montare Uși și Ferestre Exterioare: Asigurăm montarea corectă și sigură a ușilor și ferestrelor exterioare, oferind soluții pentru toate tipurile de deschideri.

Prin serviciile noastre de finisaje interioare și exterioare, Theta Construction se angajează să aducă viziunea dvs. la viață, creând spațții care nu numai că arată extraordinar, dar sunt și construite pentru a dura. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, ne angajăm să livrăm rezultate de cea mai înaltă calitate, respectând întotdeauna termenele stabilite și bugetul alocat.

Având în vedere că fiecare proiect are nevoi și cerințe unice, Theta Construction oferă servicii personalizate de finisaj pentru a se potrivi fiecărui stil și buget. Înțelegem că finisajele sunt o parte esențială a procesului de construcție, având un impact semnificativ asupra aspectului și funcționalității finale a clădirii. De aceea, echipa noastră de specialiști lucrează îndeaproape cu clienții pentru a asigura că fiecare detaliu este luat în considerare și executat la standardele cele mai înalte.

Fie că este vorba despre un proiect rezidențial sau comercial, Theta Construction are cunoștințele, experiența și resursele necesare pentru a oferi servicii de finisaje interioare și exterioare de înaltă calitate, care aduc valoare și stil oricărei construcții.