Contact Info

Parteneriat pentru viitorul energiei regenerabile la Medgidia Wind Farm

Theta Construction are onoarea de a anunța colaborarea cu Romcim SA pentru implementarea proiectului ambițios Medgidia Wind Farm, situat în Constanța, România. Acest proiect inovator, concentrat pe energia regenerabilă, marchează un pas important spre un viitor sustenabil și verde.

Un proiect ambițios și o echipă dedicată

În cadrul acestui proiect, Theta Construction își asumă responsabilitatea pentru lucrările de structură, o componentă esențială care stă la baza întregului parc eolian. Colaborarea cu Porr Construct SRL și Romcim SA evidențiază competența noastră în gestionarea proiectelor complexe și în contribuirea la creșterea eficienței energetice.

Detalii despre proiect

  • Client: Porr Construct SRL
  • Categorie: Construcții
  • Valoare: 365.000 €
  • Data: Martie 2024 – Iunie 2024
  • Tip proiect: Lucrări de structură

Cu o valoare contractuală de 365.000 de euro, lucrările vor începe în martie 2024 și se vor finaliza în iunie 2024, implicând trei luni de activitate intensă. Acest proiect subliniază angajamentul Theta Construction față de inovație și calitate, esențiale pentru succesul inițiativei.

Medgidia Wind Farm

Beneficiile Medgidia Wind Farm

Medgidia Wind Farm nu doar că va aduce un impuls economic local, dar va contribui și la obiectivele de mediu la o scară mai mare, atât regională, cât și națională. Energia regenerabilă produsă va juca un rol crucial în reducerea amprentei de carbon și în promovarea unei economii sustenabile.

Angajamentul Theta Construction

Theta Construction se dedică utilizării celor mai noi tehnologii și practici sustenabile în toate proiectele sale. Cu Medgidia Wind Farm, ne reafirmăm angajamentul de a contribui la un viitor mai verde și mai sustenabil. Colaborarea strânsă cu partenerii noștri și respectarea celor mai înalte standarde de calitate sunt pilonii pe care ne bazăm pentru a aduce acest proiect la viață.

În concluzie, Theta Construction este mândră să fie parte a acestui proiect inovator și să contribuie activ la tranziția României către surse de energie regenerabilă. Suntem pregătiți să înfruntăm provocările și să ne asigurăm că Medgidia Wind Farm va fi un succes remarcabil.