Contact Info

Service Image

Managementul construcțiilor

Echipa noastră de management al construcțiilor colaborează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege viziunea lor și a dezvolta o strategie care să le îndeplinească obiectivele în termeni de calitate, buget și timp. Ne străduim să creăm proiecte care să respecte și să depășească așteptările clienților, luând în considerare aspectele funcționale, estetice și de sustenabilitate.

Service Image

Proiectare și planificare

Theta Construction se concentrează pe proiectarea și planificarea structurilor solide și eficiente, având în vedere elementele esențiale, precum fundații, stâlpi, grinzi și diafragme. Acestea lucrează împreună pentru a susține greutatea clădirii și a rezista la forțele externe, cum ar fi vântul, cutremurele și variațiile de temperatură, asigurând siguranța și durabilitatea construcției.

Service Image

Construcții industriale

Ne ocupăm de proiectarea, execuția și gestionarea unei game largi de clădiri industriale, cum ar fi hale, depozite, unități de producție, centre logistice și parcuri industriale. Colaborăm cu arhitecți și ingineri experimentați pentru a concepe soluții inovatoare și eficiente, adaptate cerințelor fiecărui sector industrial.

Service Image

Finisaje interioare si exterioare

Finisajele interioare si exterioare reprezintă etapa finală a procesului de construcție și au un impact semnificativ asupra esteticii și funcționalității unei clădiri

Service Image

CONSTRUCȚII CIVILE REZIDENȚIALE

Cu o experiență vastă în construcția și dezvoltarea de proiecte rezidențiale, ne angajăm să creăm spații de locuit moderne, funcționale și confortabile pentru viitorii locatari.

Service Image

Verificarea calităţii

Theta Construction pune un accent deosebit pe verificarea calității în toate etapele proiectelor de construcție, asigurându-se că standardele înalte de siguranță, durabilitate și performanță sunt respectate și menținute.

PRETURI

Plan de preturi

Stabilirea planului de prețuri pentru proiectele de construcție implică o analiză atentă a tuturor factorilor care pot influența costurile, precum complexitatea proiectului, materialele utilizate, măsuri de siguranță și durată. La Theta Construction, urmăm o serie de pași pentru a crea un plan de prețuri corect și transparent:

Estimarea costurilor

În primul rând, analizăm proiectul și specificațiile tehnice pentru a estima costurile aferente materialelor, forței de muncă, echipamentelor și serviciilor subcontractate. Este important să luăm în considerare variațiile de preț și eventualele fluctuații ale pieței.

Analiza riscurilor

Identificăm riscurile potențiale și incertitudinile asociate cu proiectul și luăm în considerare posibilele costuri suplimentare care pot apărea din cauza acestora.

Taxe și impozite

Ținem cont de taxele și impozitele aplicabile, precum TVA sau alte taxe locale și naționale, asigurându-ne că acestea sunt incluse în prețul final.

Detalii și transparență

Pregătim o ofertă detaliată și transparentă, prezentând costurile și prețurile pentru fiecare etapă a proiectului, astfel încât clienții să poată înțelege și evalua oferta în mod clar.

Negociere și flexibilitate

Suntem deschiși la discuții și negocieri cu clienții pentru a ajunge la un acord reciproc avantajos în ceea ce privește prețurile și condițiile contractuale.

Revizuirea periodică

În funcție de evoluția proiectului și eventualele modificări ale cerințelor sau condițiilor de piață, revizuim și ajustăm planul de prețuri în mod corespunzător, menținând o comunicare deschisă și transparentă cu clienții.

Prin urmarea acestor pași, Theta Construction se angajează să ofere servicii de construcție de înaltă calitate la prețuri competitive și transparente, asigurând în același timp un parteneriat solid și de lungă durată cu clienții noștri.

Counter