Contact Info

Theta Construction începe lucrările la Quartier Azuga: un nou standard în rezidențial

Theta Construction, recunoscută pentru proiectele sale complexe și impresionante, anunță începerea lucrărilor la Quartier Azuga, un cartier rezidențial de excepție. Cu un contract de 1.65 milioane de euro, acest proiect se distinge prin realizarea unei structuri de 19.700 metri pătrați, redefinind standardele de locuire în România.

Client și detalii proiect

Clientul acestui proiect ambițios este STC – Partners. Sub categoria Construcții, valoarea proiectului este de 1.65 milioane de euro, cu o perioadă de execuție între martie 2024 și octombrie 2024. Tipul de proiect este axat pe lucrări de structură, iar suprafața construită totalizează 19.700 m².

Quartier Azuga: mai mult decât o rezidență

Quartier Azuga este conceput pentru a oferi nu doar un loc de locuit, ci un veritabil stil de viață. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a îmbogăți viața rezidenților, de la emoții pozitive și satisfacție profundă, la confortul superior al locuirii. Designul unic și facilitățile multiple promit o experiență remarcabilă pentru fiecare locatar.

Inovație și sustenabilitate

Theta Construction a integrat în acest proiect cele mai noi tehnologii și practici sustenabile. Eficiența energetică este asigurată, iar proiectul se armonizează perfect cu peisajul înconjurător. Situat într-o zonă verde, cu vedere către un lac pitoresc, Quartier Azuga oferă liniște și priveliști relaxante, fiind ideal pentru cei care doresc să scape de agitația urbană.

Design și facilități

Designul modern și funcțional al apartamentelor combină estetica cu utilitatea, oferind maximum de confort și intimitate. Apartamentele sunt dotate cu finisaje de înaltă calitate și soluții inteligente pentru eficientizarea spațiului. Rezidenții se vor bucura de spații de recreere și fitness, zone verzi și locuri de joacă pentru copii, transformând cartierul într-o comunitate vibrantă și prietenoasă.

Angajamentul Theta Construction

Cu Quartier Azuga, Theta Construction își demonstrează angajamentul față de excelență și inovație în construcții. Acest proiect este un exemplu de locuințe moderne: sustenabile, confortabile și frumos integrate în natură. Viitorii rezidenți se pot aștepta la o viață de calitate superioară, într-un mediu liniștit și elegant.

Astfel, Theta Construction și STC – Partners aduc un suflu nou pe piața rezidențială, stabilind noi standarde de confort și sustenabilitate în România.